Direkcije do Central hotela

Iz smeri Zagreb / Hrvaška

Zapustite avtocesto A1 v smeri LJUBLJANA CENTER. Zavite levo v smeri Ljubljana in peljete naravnost po Barjanski cesti približno 1.5 km. Po prečkanju križišča boste an Slovenski cesti. Sledite znaku HOTELI in na naslednjem glavnem križišču zavite desno (na tem križišču bo nasproti vas podvoz). Ko ste zavili desno, takoj na naslednjem križišču zavijete desno in prispeli boste na Miklošičevo ulico. Po 150 metrih boste na desni strani zagledali Central Hotel.

Iz smeri Benetke, Trst / Italija:

Zapustite avtocesto A1 v smeri LJUBLJANA ZAHOD in zavijte desno na prvem semaforju. Prispeli boste na Tržaško cesto. Po Tržaški cesti vozite približno 2,5 km in sledite znaku LJUBLJANA CENTER. Na križišču, kjer je razpotje Tržaške ceste zavijte levo v smeri MARIBOR, KRANJ in vozite še 2 km po Tivolski cesti. Po prečkanju dveh večjih križišč boste na levi starni opazili železniško in avtobusno postajo. Takoj na prvem semaforju zavijte desno in prispeli boste na Miklošičevo ulico. Po 150 metrih boste na desni strani zagledali Central Hotel.

Iz smeri Maribor, Graz / Austria:

Zapustite avtocesto v smeri LJUBLJANA CENTER. Na semaforju zavijte levo v smeri CENTER – prispeli boste na Dunajsko cesto. Vozite približno 2 km po Dunajski cesti in sledite znaku HOTELI, nato na križišču po podvozu zavijte levo in takoj na naslednjem križišču desno. Prispeli boste na Miklošičevo ulico. Po 150 metrih boste na desni strani zagledali Central Hotel.

Iz smeri Celovca / Austria in Letališča Jožeta Pučnika:

Zapustite avtocesto A2 v smeri LJUBLJANA CENTER. Sledite smeri LJUBLJANA CENTER – in vozite približno 4 km po Celovški cesti. Na križišču po podvozu zavijte levo na Tivolsko cesto. Prečkajte naslednje križišče, kjer boste na levi strani opazili avtobusno in železniško postajo ter takoj na naslednjem manjšem križišču zavijte desno. Prispeli boste na Miklošičevo ulico. Po 150 metrih boste na desni strani zagledali Central Hotel.