sobe

Namestitve

Central hotel ponuja 71 prijetnih, udobnih sob in 3 prostorne apartmaje. Od hotelskih sob je 8 enoposteljnih in 63 dvoposteljnih sob. Oprema sob in apartmajev: kabelska in plačljiva TV, direktni telefon, internetni priključek pri pisalni mizi, mini bar, sef, kopalnica s tušem ali kopalno kadjo in sušilnikom za lase, protialergijske talne obloge, vsi prostori v hotelu so klimatizirani. Hotel ima kadilske in nekadilske sobe deljene po nadstropjih. V hotelu je tudi pralnica, kjer lahko gostu operemo in zlikamo perilo proti doplačilu.

Enoposteljne sobe

V Central hotelu je 8 enoposteljnih sob. Kvadratura enoposteljnih sob je 14 m2. Vsaka enoposteljna soba ima prostorno kopalnico s tušem. Dimenzije postelj so 90 x 200 cm.

Že od: 139,00 €

  • Rezerviraj
  • Cenik
  • Galerija

Dvoposteljne sobe

 

Central hotel nudi 63 dvoposteljnih sob. Od tega 5 dvoposteljnih sob z ločenimi ležišči, 44 dvoposteljnih sob z zakonskimi ležišči in 14 dvoposteljnih sob z zakonskimi ležišči ter dodatnim ležiščem. Kvadratura v večini dvoposteljnih sob je 20,5 m2. Dimenzija postelj v dvoposteljnih sobah je 160 x 200 cm. Dvoposteljne sobe z ločenimi ležišči imajo dimenzije postelj 2 x 90 x 200 cm. V nekaterih dvoposteljnih sobah so kopalne kadi, v drugih tuši.

Že od: 169,00 €

  • Rezerviraj
  • Cenik
  • Galerija

Apartmaji

Central hotel vam ponuja 3 prostorne, prijetno opremljene apartmaje z dnevnim prostorom. Kvadrature apartmajev so 52.5 m2. Apartmaji imajo eno zakonsko ležišče z dodatnim ležiščem. Dimenzije postelj so 160 x 200 cm. Vsak apartma ima v kopalnici kopalno kad.

Že od: 286,00 €